Comunicació

el punt avui tv

dimecres de connexions angleses

Carlos Checa parla de la JOBS amb Marcela Topor a ’L’Hora d’Anglès’

El director de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona explica el seu projecte musical a ’L’Hora d’Anglès’

  • VÍDEO: 'Catalan Connections', a 'L'Hora d'Anglès'. El Punt Avui Televisió

Cada dimecres els espectadors d’El Punt Avui Tv tenen una cita amb Marcela Topor. Avui la directora i presentadora del programa L’Hora d’Anglès ha entrevistat el director d’orquestra Carlos Checa.

Tot i que la seva trajectòria laboral és llarga, i de ressò internacional, la xerrada s’ha centrat, sobretot, en un dels nous projectes en què s’ha submergit el director: la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOBS).

La JOBS la formen al voltant de 70 músics joves que, junts i dirigits per Checa, ofereixen concerts gratuïts a la ciutat de Barcelona. Un dels seus objectius principals és difondre la música simfònica.

A més també té una vessant solidària, que desenvolupa a través de la col·laboració amb diverses organitzacions catalanes. Concerts benèfics per Càritas, per la Fundació Pascual Maragall i la participació en La Marató de TV3 en són alguns exemples.

Tothom qui vulgui podrà veure’ls actuar en directe els propers 4 i 5 de febrer. El primer concert serà al Centre Cívic La SEDETA, i el segon al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Interpretaran la Simfonia Heroica núm. 3 de Beethoven.

Us deixem el vídeo de l’entrevista emesa aquest dimecres a El Punt Avui Televisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia