L'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida programa un congrés per a març

Els periodistes Viocent Sanchis i Vicent Partal obriran aquesta tercera edició del Congrés anunciat. Tots dos són valencians, periodistes i amb una trajectòria professional molt rellevant. Vicent Sanchis Llàcer (València, i Vicent Partal Montesinos seran els encarregats d'obrir el III Congrés de l'IEVA que es celebrarà a l'Olleria el 12, 13 i 14 de març.

Ho faran amb una conferència inaugural al voltant de la comunicació i el nous mitjans que tindrà lloc eixe divendres dia 12 de març a les 17 hores al saló d'actes de l'IES Vermellar.

Des de la junta directiva de l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida s'han congratulat de poder reunir a estos dos grans noms del periodisme, i que siguen ells els encarregats de marcar el tret d'eixida d'este tercer congrés.

També ha fet palesa la seua satisfacció Àgueda Micó, regidora de Cultura de l'Ajuntament de l'Olleria, qui ha destacat l'alt nivell de les conferències inaugurals i de cloenda, doncs cal recordar que la clausura del congrés anirà a càrrec del prestigiós filòsof, sociòleg i politòleg, José Vidal Beneyto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.