Comunicació

El Super3 comença la programació d'estiu

El canal Super3 comença avui la programació d'estiu coincidint amb les vacances escolars. La franja del matí del canal Super3 l'ocuparan les aventures dels Teletubbies i sèries com Wickie el víking, Doraemon, En Shaggy i l'Scooby-Doo saben el que es fan i Marsupilami, que torna amb nous capítols. El migdia serà l'hora d'Els Picapedra, Equip Galaxy i Tom i Jerry. Precisament, els fans de Tom i Jerry podran gaudir, el 3 de juliol, durant tot el dia d'una marató d'aquests dibuixos animats, amb dues pel·lícules i un gran nombre de capítols protagonitzats pel gat i el ratolí més entremaliats. I coincidint amb el Mundial de futbol de Sud-àfrica, el Super3 estrena Futbol galàctic. En aquesta sèrie, els protagonistes s'enfronten a diversos equips per guanyar la competició més preuada de tota la galàxia. Juguen en estadis d'alta tecnologia i fan servir tàctiques còsmiques.

El Mic, l'espai dedicat als més petits, aquest estiu estrena una nova imatge i canvia de nom: abandona el 3 per anomenar-se només Mic. Tant en la franja de matí com de tarda, el Mic inclourà les sèries Teo, Pingu i Bob el manetes.

El cap de setmana, el Super3 estrena dues coproduccions de TVC: Espantapànics, que s'emetrà els dissabtes a la tarda, i Energèdits, els diumenges al matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia