Comunicació

Iberdrola talla la llum al repetidor de la Generalitat a Vilafranca

No s'hi pot sintonitzar Canal 9 i Ràdio 9

La manca de subministrament pot afectar el telèfon 112

L'Ajuntament atribueix la mesura al deute del govern valencià amb l'empresa elèctrica

L'empresa Iberdrola ha precintat i clausurat el comptador de la llum que dóna servei als equips del múltiplex de RTVV al repetidor de televisió de Vilafranca i els canals de televisió que en depenen –Canal 9, Nou 24 hores i Nou 2– han deixat de funcionar al municipi de l'Alt Maestrat.

Segons s'informa en la pàgina web del consistori, l'anomalia l'ha detectada Abertis, empresa que s'encarrega del manteniment dels equips de repetició a tot l'Estat. L'empresa s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament, en concret amb la Regidoria de Noves Tecnologies, per informar-la del fet que no hi havia subministrament elèctric en aquest comptador i que aquest fet afectava els equips de Canal 9, Ràdio 9 i un dispositiu d'emergències del 112.

Des de la Regidoria de Noves Tecnologies, se n'ha informat el tècnic de Vilafranca que s'encarrega de supervisar el repetidor del municipi, que, al seu torn, ha informat l'Ajuntament, després de revisar les instal·lacions, que Iberdrola havia efectuat el precintat d'aquest comptador. Encara més, fins i tot l'empresa ha retirat el comptador que dóna servei al múltiplex.

La informació oferida pel consistori indica que desconeix si Iberdrola ha efectuat més tallades d'aquest tipus en algun altre municipi del país i si el motiu d'aquesta podria derivar-se de l'important deute que acumula RTVV amb l'empresa elèctrica. Això no obstant, expliquen que “tot apunta qur la mesura s'ha adoptat per aquesta circumstància”.

L'Ajuntament espera resposta tant d'Iberdrola com de RTVV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.