cultura

Llull, a través de la música

Salvador Brotons dirigeix avui a Manacor (Mallorca) l'estrena de la Cantata de Randa, una obra simfònica i coral que ha compost ell mateix en homenatge a Ramon Llull, amb motiu del 700 aniversari de la seva mort. “He volgut donar un aire medieval a aquesta partitura i que fos diferent de les que he escrit anteriorment”, va explicar fa uns dies Brotons, compositor convidat de la temporada 2016/17 del Palau de la Música Catalana. “Un dels objectius ha estat que el públic se situés en el temps de Llull i seguís els seus nombrosos viatges pel Mediterrani i Europa.”

El llibret, de Neus Dalmau, vol abraçar l'extensa obra de Llull, encara que tampoc deixa de banda altres poetes com ara Joan Alcover. L'Orfeó Català, l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i els solistes Marta Mathéu i Josep-Ramon Olivé seran els encarregats d'estrenar la peça tant a Manacor, avui, com al Palau, el 28 de gener, i l'actriu Sílvia Bel en serà la narradora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia