L'editorial Bromera publica un llibre de Francesc Eiximenis

L'editorial d'Alzira acaba de treure al mercat l'obra d'aquest franciscà nascut a Girona l'any 1330, una persona amb una extensa formaci´´o universitària, conseller àulic i prolífic escriptor religiós i moralista.

L'obra que presenta Bromera es tracta de Regiment de la cosa pública, una proposta ben actual sobre la forma i manera amb que els polítics han de comportar-se en el desenvolupament de la seua responsabilitat.

L'obra es basteix després que Eiximenis es traslladara a València, on romangué quasi 25 anys i on escrigué la major part de la seua densa obra.

Dedicà als jurats del Cap-i-Casal, aquest llibre ara editat en format d'edició de butxaca a la col·lecció Els nostres Autors. Un complet compendi de doctrines per al bon govern en què Eiximenis, partint d ela seua formació teològica i escolàstica, exposa bellament el sistema pactista medieval.

L'edició ha estat a càrrec de Josep palomero, que ha publicat també en la mateixa editorial, una magnífica adaptació de Tirant lo Blanch, amb il·lustracions de Manuel Boix i les novel·les Els secrets de Meissen i El tatuatge dels apàtrides.

Amb l'edició d'aquesta versió del Regiment de la cosa pública, se commemora el 600 anys del traspàs de l'insigne Francesc Eiximenis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.