cultura

cultura

Un impuls més per a l'obra de Verdaguer

Estabilitat i més difusió van ser dos dels conceptes que més es van destacar en l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, encapçalada per la seva presidenta Mercè Conesa, i la Fundació Jacint Verdaguer, amb el seu president i alcalde de Folgueroles, Carles Baronet, al davant. El vincle es va plasmar sobre el paper a la casa natal del poeta de Folgueroles, i en aquest mateix edifici, Baronet va qualificar l'acord “com un regal del cel. És una col·laboració econòmica estable que permetrà seguir fent encara més bona feina des de la casa museu”. Mercè Conesa va posar l'accent en la voluntat de la Diputació de fomentar la cultura catalana “per saber qui som, d'on venim i poder anar endavant. Osona és un territori que fa una aposta clara pel coneixement i per la cultura amb centres com aquest”.

Amb el nou conveni, la casa museu Verdaguer, que enguany celebra el seu cinquantenari, i la seva fundació, rebrà una aportació econòmica de 96.000 euros que ha de permetre reforçar i posar en marxa diversos programes d'activitats en els propers tres anys. De fet, una part important de la dotació es destinarà a la recerca, l'estudi i la innovació sobre la figura de Verdaguer amb projectes com per exemple la nova càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris, coordinada des de la UVic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia