Santiago Molla presenta una exposició a Gandia sobre els Borja

La Sala Municipal d'Exposicions Coll Alas enceta el 2010 amb una nova exposició dedicada al V Centenari del Naixement de Francesc de Borja.

En aquesta ocasió, l'artista de Crevillent Santiago Mollà, presenta la seua visió personal sobre la família Borja al seu treball Els Borja: cartes de família. L'exposició, romandrà oberta fins al proper diumenge 21 de febrer.

L'artista Santiago Mollà ens mostra les cartes dels Borja, a través de les quals reflexiona sobre el món interior de què són reflex.

L'origen d'aquesta exposició està en una altra, Els Borja, cartes i territoris, realitzada al Palau Ducal, i que ara s'ha revisat i ampliat. Bàsicament, es tracta d'una visió personal sobre els personatges més coneguts dels Borja, a través del recurs plàstic que Santiago Mollà denomina cartes.

Aquestes cartes de Mollà són cal·ligrafies basades en la repetició exagerada de punts i la utilització de colors i formes planes de significat i contingut. Pintures, escultures i fotografies per a plasmar elements extrets de la història i de la llegenda d'aquests personatges extrems, on l'espai terrenal i l'espiritual es confonen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.