Xavi Castillo estrena obra en el marc del festival Kafre Teatre de Picassent

Per sisé any consecutiu, la Regidoria de Cultura, Joventut i Promoció Lingüística de l'Ajuntament de Picassent torna a posar damunt de l'escenari un dels festivals de comicitat més importants del País Valencià, el Kafre Teatre, que enguany tindrà lloc del 10 al 13 de març. I com a festival que «busca la irreverència, la modernitat i la diversió del futur» amb «obres sense censures» i «artistes que diuen el que pensen», enguany tindrà com a principal protagonista Xavi Castillo, que estrenarà el seu espectacle Hamblet pel capità Moro.

En edicions anteriors pel Kafre hi han passat artistes tant provocatius com Leo Bassi d'Itàlia, Yllana de Madrid, la Companhia do Chapito de Portugal, Jango Edwards dels Estats Units, Karel Creemers i Elliot de Bèlgica, o Johnny Melville d'Escòcia. Enguany, junt amb Xavi Castillo hi actuaran Jashgawronky Brothers, que presentarà Radio Armeniac; Francachela Teatro amb Menú degustoaccion; Yoni Mediogramo amb Politoxicòmico, noves aventures; La Calaña del Tio Tom amb Desafiando a la dignidad, i Los Gandules, amb En duo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.