Quimi Portet, la pallassa Pepa Plana i un concert de tribut a Gato Pérez, al Morell

El Centre Cultural del Morell oferirà en els pròxims tres mesos un complet programa d'espectacles que inclou la presència d'artistes reconeguts com ara el músic Quimi Portet, la pallassa Pepa Plana i els actors Toni Albà i Fermí Fernàndez.

La programació començarà dissabte (23.00 h) amb la sarsuela Cançó d'amor i de guerra, que reunirà a l'escenari de la sala gran del centre del Morell els tenors Roger Padullés i Raül Fernàndez i les sopranos Esther Martínez i Núria Dardinyà, acompanyats per la coral Terpsícore de Valls. En l'apartat musical també destaca el concert d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, cinc músics que oferiran un repertori ampli, des del jazz fins al pop, interpretant cançons de Jacques Brel i France Gall, entre d'altres. Quimi Portet actuarà al mateix espai el 8 de maig, per presentar el seu darrer treball, Viatge a Montserrat. I pel 28 de maig s'ha previst un concert d'homenatge a Gato Pérez, a càrrec de Derrumband, un grup format per amics i admiradors del músic que han decidit retre-li un tribut, vint anys després de la seva mort.

En teatre, destaca la representació de Brots (17 d'abril), un muntatge protagonitzat per Toni Albà i Fermí Fernàndez; l'actuació de la pallassa Pepa Plana, que el dia 27 de març presentarà el seu nou espectacle, Penélope, i l'actuació del grup Nascuts de Peu en Terra, que el 9 de maig escenificarà la comèdia de Jordi Galceran Dakota. La màgia també tindrà el seu espai, ja que pel 16 de maig s'ha programat una actuació del Mag Lari. La programació es completa amb espectacles infantils (els dies 14 de març i 11 i 23 d'abril) i un espectacle de dansa tradicional (25 d'abril). A més, el 26 de març començarà un cicle de cinema amb films de Quentin Tarantino.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.