cultura

L'exposició «Ibers» a la platja de Gandia estrena nova ubicació

En les edicions passades les exposicions de la Fundació La Caixa han rebut 400.000 visites.

La mostra d'enguany repassa els models de vida d'aquesta civilització a la Mediterrània.

Vora 400.000 persones, han visitat les exposicions que la Fundació de la Caixa munta, en col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia, durant l'estiu al Port, al llarg de les 21 edicions anteriors.

Les exposicions que cada any alberga Gandia, organitzades per la Fundació 'La Caixa', arriben a la seua 21 edició amb xifres de visitants i volum d'organització «similars a les de les cites que l'entitat prepara per a ciutats com Bilbao o Saragosa', segons el secretari general de la Fundació.

L'alcalde José Manuel Orengo, ha agraït a la Fundació La Caixa «la seua aposta per Gandia» i ha afirmat que l'exposició d'aquest estiu serà «un motor més per a l'oferta turística de la ciutat».

En acabar la inauguració de l'esmentada mostra, el vicepresident dels comerciants del Grau, Luis Miguel García, va agrair personalment la intermediació directa i efectiva de l'ajuntament, que ha permés variar la ubicació definitiva de la carpa que alberga l'exposició d'enguany, en benefici dels interessos dels comerciants de l'avinguda de la Pau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia