cultura

La diversitat d'estils marca la XXI edició del Polisònic de Gandia

El festival se celebrarà al jardí de la Casa de Cultura entre el 3 i el 20 d'agost. El cartell presenta grups de diverses nacionalitats i formacions valencianes.

El Polisònic, abans anomenat Festival Internacional de Música de Gandia, acompleix enguany 21 edicions amb concerts d'una gran diversitat d'estils, de gran qualitat i de diferents nacionalitats. Es tracta d'un dels festivals més consolidats i veterans del territori valencià que enguany tindrà lloc del 3 al 20 d'agost, de dimarts a dissabte, en el jardí de la Casa de Cultura de la ciutat.

Pel que fa al programa, es segueix el model d'anys anteriors, amb concerts que presenten una diversitat d'estils molt ampla, diverses nacionalitats, i una música que transmet animació i és assequible per a tot el públic.

Dintre del cartell, hi ha grups que en la seua gira per Europa només faran una parada i serà a Gandia. Un fet que ha donat al festival un cert prestigi d'exclusivitat que ha fet que Radio 3 li torne a donar cobertura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.