Cultura

L'Orquestr@ Berguedà acompanyarà Antònia Font en la presentació del seu nou disc 'Coser i cantar' al Teatre Kursaal de Manresa

CATALUNYA CENTRAL

L'Orquestr@ Berguedà actuarà el dia 9 de febrer per primera vegada al Teatre Kursaal de Manresa i ho farà acompanyant els mallorquins d'Antònia Font en la gira de presentació del seu nou disc 'Coser i cantar', enregistrat amb l'Orquestra Simfònica de Bratislava. En la seva gira de presentació, que s'inicia el dia 31 de gener a Palma i que passarà per Girona, Manresa, Reus i Sant Cugat del Vallès, Antònia Font actuarà acompanyat d'orquestres del territori.

L'absència d'una formació musical d'aquestes característiques a Manresa i el Bages ha fet que el Teatre Kursaal hagi buscat la complicitat de l'Orquestr@ Berguedà, amb qui ja s'havien iniciat contactes per programar alguna actuació. Aquesta serà la primera vegada que l'orquestra berguedana fa una incursió en un món musical desvinculat del gènere clàssic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.