Música

girona

Gospelians estrena dissabte l’espectacle ‘Take me home’

El cor Gospelians de Girona, amb disset anys de trajectòria, estrenarà dissabte el seu nou espectacle, Take me home (Porta’m a casa), al Teatre Municipal de Girona (20 h, 12 i 15 euros). La platea ja està gairebé plena, però queden localitats disponibles a les llotges.

El cor de gòspel, dirigit per la sud-africana Karol Green, ha decidit explorar en aquest espectacle el significat de la paraula casa en diferents àmbits, tant personals com universals. Algunes de les cançons posen més l’èmfasi en la importància de la casa com a espai físic, mentre que n’hi ha d’altres més centrades en el significat espiritual de la paraula. “Pels Gospelians, home és sinònim de lloc on et sents segur i pots ser tu mateix”, s’afirma en el text de presentació de l’espectacle. Gospelians també utilitzen en aquest concert la síl·laba sagrada om per la seva similitud amb home i perquè “significa el so de l’univers”. L’objectiu final de la música de Gospelians és “connectar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món que ens envolta”.

Després d’haver participat en la primera edició del programa Oh happy day de TV3 i d’haver pres part en importants festivals de tot Catalunya i la resta de l’Estat, Gospelians estrena ara aquesta ambiciosa producció, en què les més de 70 veus del cor canten acompanyades per Nico Aiziczon (piano), Raúl Pérez (bateria) i Jordi Ruiz (baix).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia