Música

música

Mujeres, Núria Graham, Ciutat i Carmen 113, al desè Neu!

Mujeres, Núria Graham, Ciutat, Carmen 113, Yawners i Jordi Serradell actuaran el dissabte 20 de gener a La Mirona, en la nit més emblemàtica del Neu! Festival, que celebra el seu desè aniversari. De fet, La Mirona va ser el punt de partida del festival creat i dirigit pel músic Xebi SF, que posteriorment s’ha anat ampliant també a altres escenaris gironins. Les entrades anticipades per al concert del 20 de gener ja es poden adquirir al web del festival , al preu de 20 euros fins al 26 de novembre. Posteriorment, les entrades costaran 24 euros i el mateix dia del concert, 28 euros, a la taquilla. Dins la seva aposta per la música independent, el Neu! té una especial sensibilitat pel talent de proximitat, amb els gironins Carmen 113, el bisbalenc Jordi Serradell i Ciutat, el nou projecte de Jordi Pareta, músic de Tor que es va donar a conèixer amb Acció.

El Neu! ja havia anunciat els concerts de Pau Vallvé, el 26 de novembre al Teatre Municipal de Girona; Smoking Bambino, el 16 de desembre a La Planeta, i Cala Vento, el 22 de desembre a La Mirona. El festival, però, encara no ha presentat tota la programació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia