Cultura popular

girona

El Foment ha augmentat la programació cultural en un 80% en els últims dos anys

El projecte dirigit per Candi Granés Artigas, que s’ha convertit aquest any en la Fundació Cultural El Foment, té la previsió de créixer un 40% més de cara al 2025

Aquest any, el centre cultural gironí El Foment ha programat 121 activitats, un 80% més que l’oferta que hi havia fa dos anys, quan en va organitzar 67. Entre aquestes activitats destaquen els concerts, els actes literaris, els monòlegs o les propostes de formació. Aquesta xifra podria ser superior ja que no s’han comptabilitzat les accions culturals que hi han organitzat altres entitats o col·lectius, ni tampoc les noves propostes culturals que s’estan acabant de tancar per als propers mesos com els espectacles de teatre. Aquest any la formació d’El Foment, que cobreix diverses manifestacions de cultura tradicional entre altres temes, ja ha arribat a 2.000 alumnes. La previsió és que de cara a l’any 2025 el projecte dirigit per l’empresari Candi Granés Artigas superi les 170 activitats anuals, el que suposaria un creixement d’un 40%.

El projecte ha rebut un important impuls amb la recent creació de la Fundació Cultural El Foment . Es tracta d’una iniciativa privada “sense ànim de lucre i amb vocació de servei públic per a fer activisme de país”. La fundació té dos pilars fonamentals, la cultura i la gastronomia, que es desenvolupen en quatre instal·lacions situades al cor del Barri Vell de Girona: l’Escola, el Centre, la Taverna i la Fonda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia