Música

MÚSICA

La pluja marca el tram final de Primavera Sound

La pluja, i el fred, han marcat les últimes hores del Primavera Sound, que aquesta passada matinada ha tancat la seva 22a edició amb un increment de públic pel què fa les seves activitats arreu de la ciutat. La britànica PJ Harvey, entre les artistes més estimades tant pel públic com pels organitzadors del festival, va pujar ahir a l’escenari quan, al Parc del Fòrum, queien les primeres gotes i el públic més veterà de l’esdeveniment recordava antigues actuacions passades per aigua com una de The Cure al Fòrum o, força més temps enrere, una de White Stripes al Poble Espanyol. La pluja no va ser impediment, però, perquè el públic es rendís a la creativitat sense límits de PJ Harvey, amb cinc cançons en el repertori del seu últim disc, I inside the old year dying,  i tres més del seu disc segurament més cèlebre, To bring you my love (1999), inclosa Down by the water (‘sota l’aigua’), que, per les condicions meteorològiques,va adquirir una ressonància singular.

La pluja va anar caient mentre als quinze escenaris del Fòrum hi havia grups com ara Bikini Hill i el públic, bona part del qual aixoplugat en diferents espais del recinte, esperava algunes de les altres estrelles de la nit, com SZA o Roísin Murphy, que finalment van poder actuar amb bones condicions i davant de les audiències més multitudinàries de la nit.

El Primavera Sound ha registrat enguany 268.000 espectadors, 15.000 més que l’any passat. Les tres jornades de pagament, però, han tingut les mateixes visites que el 2023: 193.000. Un dels seus directors, Alfonso Lanza, en una roda de premsa de vaoració, situava el festival en el "top 3" dels més importants del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia