Llibres

CICLE LITERARI

Puntí, Baltasar i Coral, al cicle de lectura d’Agullana

Jordi Puntí, Laura Gost, Eva Baltasar, Carme Riera i Xavi Coral seran alguns dels autors que aquest estiu passaran pels jardins de la societat La Concòrdia d’Agullana en la 14a edició del cicle Punt de Lectura, un programa de converses sobre literatura actual que el dinamitzador cultural i historiador de l’art Enric Tubert organitza al municipi altempordanès des del 2011.

La proposta s’estructura en vuit sessions, cada divendres des del 28 de juny fins al 23 d’agost, amb l’objectiu d’acostar als lectors l’obra d’autors que hagin publicat una novel·la el darrer any (amb atenció a les reconegudes amb “premis importants”), que siguin representatius d’un ampli ventall geogràfic, que algun d’ells sigui debutant, que hagin publicat en segells diferents i que reflecteixin al màxim la paritat de gènere (hi haurà, de fet, cinc escriptores i tres escriptors). Amb aquests criteris, els convidats d’aquesta edició seran Jordi Puntí, que inaugurarà el cicle el 28 de juny per parlar de Confeti (premi Sant Jordi); Carme Riera, que serà a Agullana el 5 de juliol amb el seu últim llibre, Una ombra blanca; Eva Baltasar, que debatrà amb el públic sobre Ocàs i fascinació el 12 de juliol; Jaume Clotet, previst per al 19 de juliol a propòsit de La germandat de l’àngel caigut (premi Josep Pla); Laura Gost, guanyadora del Proa de novel·la i del M. Àngels Anglada amb Les cendres a la piscina, que serà al Punt de Lectura el 26 de juliol; Clara Queraltó, que hi arribarà el 2 d’agost amb Com un batec en un micròfon, premi Anagrama; el periodista Xavi Coral Trullàs, que debuta en la novel·la amb Aprendre a esquivar les bales, convidat per al 9 d’agost, i Maria Climent, que tancarà el cicle el 23 d’agost parlant d’A casa teníem un himne.

L’horari de les cinc primeres xerrades serà a 2/4 de 8 del vespre, i les tres darreres, a les 7 de la tarda. Totes tindran lloc als jardins de La Concòrdia, excepte l’última, que es traslladarà a la plaça major del veïnat de l’Estrada, amb motiu de la festa major. Per les catorze edicions del Punt de Lectura d’Agullana han passat més d’una seixantena d’autors, que atrauen prop d’un centenar de lectors a cada sessió, en un municipi que no arriba al miler d’habitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia