Música

música

The Pretenders inauguren avui Les Nits de Barcelona

El retorn avui a Barcelona dels Pretenders, amb la incombustible Chrissie Hynde com a veu cantant, marcarà el començament, als Jardins del Palau de Pedralbes, de la segona edició de Les Nits de Barcelona, amb vint actuacions previstes fins al 25 de juliol. Clipper’s, la promotora organitzadora, al capdavant també del Festival de Cap Roig, celebrava divendres que, a tres dies de la inauguració, el festival ja havia venut més de 32.000 entrades, xifra que representa més del 80% de l’aforament. “Ens complau enormement començar el festival amb moltes bones perspectives d’exhaurir les entrades per a la majoria de les sessions”, manifestava, per mitjà d’un comunicat, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, per qui “l’èxit de vendes consolida Les Nits de Barcelona com un referent cultural i punt de trobada”.

Rumours of Fleetwood Mac (8 de juliol), assenyalats habitualment com el millor grup de tribut del món a una banda que mai no va arribar a trepitjar mai l’Estat, Luz Casal (10), Sopa de Cabra (11), Vanesa Martín (13), Joan Dausà (14) i Simple Minds (19) han exhaurit ja entrades, però encara en queden per a Juanes (2), Patti Smith (5), Bruno Oro (6), Taburete (15), El Kanka (16), Mika (17), Diana Krall (18), el Mag Lari (20), Rufus Wainwright (21), Siempre Así (22), Mikel Izal (23), Passenger (24) i Luis Fonsi (25), així com també per al concert, avui, dels Pretenders, que, l’any passat, van publicar el seu dotzè treball d’estudi (Restless) en més de quaranta-cinc anys de trajectòria i que no visiten Catalunya d’ençà que van actuar a Cap Roig l’any 2017.

Els visitants de Les Nits de Barcelona, com l’any passat, podran gaudir d’un Espai Village amb diferents propostes gastronòmiques, animacions variades i les actuacions, en un segon escenari, de diferents talents emergents, com per exemple Laura Capdevila, Joan Garrido, Cesc Sansalvadó i Paula Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia