Música

festivals

Suzanne Vega, Umberto Tozzi, Maria del Mar Bonet i la companyia de Nacho Duato, a la Porta Ferrada

El festival de Sant Feliu de Guíxols posarà a la venda demà al migdia les entrades d’aquests nous quatre espectacles

El Festival de la Porta Ferrada, de Sant Feliu de Guíxols, ha anunciat quatre noves incorporacions al cartell de la seva edició 62: els concerts de uzanne Vega, Umberto Tozzi i Maria del Mar Bonet i l’espectacle de dansa de la companyia de Nacho Duato. Les entrades es posaran a la venda demà, dijous 4 de juliol, a les 12 del migdia, al web del festival .

La companyia de Duato hi actuarà, en exclusiva a Catalunya, el 5 d’agost a l’Espai Port, on oferirà “una nit màgica amb coreografies captivadores que han estat aclamades internacionalment”.

L’italià Umberto Tozzi, autor de grans èxits internacionals com ara Gloria i Te amo, actuarà el 16 d’agost al Guíxols Arena, en el marc de la seva gira d de comiat dels escenaris. Maria del Mar Bonet cantarà el 9 d’agost a l’Espai Port i la nord-americana Suzanne Vega, una de les grans veus del folk-rock contemporani, ho farà el 28 de juliol al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, també en exclusiva a Catalunya aquest estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.