Arts escèniques

ARTS EN VIU

L’espectacle més gran de Dagoll Dagom, com a inici del comiat

Daniel Anglès debuta amb la companyia històrica dirigint l’espectacle final: ‘La gran nit de Dagoll Dagom’

El grup ja prepara la darrera reposició de ‘Mar i cel’ a partir de setembre

Mai fins ara, Dagoll Dagom havia mobilitzat un equip d’artistes tan gran en els seus 50 anys de trajectòria: seran un centenar circulant per l’escena. La gran nit de Dagoll Dagom, de dimecres a dissabte al Teatre Grec, està pensada com a gala d’agraïment al públic més fidel. L’espectacle ja ha exhaurit totes les entrades fa dies.

La gran nit de Dagoll Dagom prendrà la forma d’un concert multitudinari que repassarà les escenes i músiques més reeixides de les seves produccions i que recorrerà, en paraules d’Anglès, “totes les emocions que Dagoll Dagom ha generat”, segons recull l’agència Efe. “Per fer-ho, hem format una companyia amb una vintena d’intèrprets que són el nucli de l’espectacle i que representen totes les companyies de la història de Dagoll Dagom, amb persones que van actuar als seus inicis i d’altres que s’han incorporat recentment”, ha explicat el director. Aquest nucli estarà acompanyat per quaranta músics i vint cantants de l’Original SoundTrack Orchestra i per Elena Gadel, Àngels Gonyalons, Albert Guinovart, Ivan Labanda, Pep Cruz, Ferran Rañé i Nina, que han format part de la companyia, com a convidats especials.

Dagoll Dagom ha participat cinc vegades al Teatre Grec, al llarg de la seva història: Glups!! (1983), Antaviana (1985), El mikado (1986), i Historietes (1993), La Perritxola (2003).

En la celebració dels 50 anys hi ha prevista la darrera reposició de Mar i cel (que ja s’ha fet el 1988, 2004, 2014), el seu espectacle més popular. Al setembre hi ha prevista una temporada al Teatre Victòria que s’allargarà fins passat Nadal A hores d’ara, ja han exhaurit totes les funcions escolars i porten més de 100.000 entrades venudes per anticipat. No és previsible que es pugui reprogramar en cap altra sala. No entra en les previsions de la companyia que es desfarà, quan es culmini les activitats del seu cinquantenari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

La 17a edició del Vijazz porta Hiromi, Cory Henry i Lizz Wright a Vilafranca

vilafranca del penedès
ARTS EN VIU

L’espectacle més gran de Dagoll Dagom, com a inici del comiat

BARCELONA
música

Mishima, Magalí Datzira, Ernest Crusats i Magalí Sare actuaran al terrat de La Fàbrica de Celrà

celrà
Música

Carla Bruni inaugura el festival Nits de la Duquessa de cardona

Cardona
ARTS EN VIU

La marmota vaticina que el nou musical de Nostromo serà en català a Barcelona

BARCELONA
ART

Un catàleg recull l’obra de l’artista Josep Niebla

Girona
guardó

Eduard Marco, premi Gabriel Ferrater de poesia

Sant Cugat del vallès
SANT FELIU DE GUÍXOLS

‘Entre obres’, la mostra d’escultures prèvia a la construcció del Thyssen guixolenc

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Figueres es MOU omple de dansa els carrers i places de la ciutat

figueres