Arts escèniques

Dansa

Figueres es Mou atrau cinc mil espectadors

El festival de dansa i moviment Figueres es Mou ha tancat la seva onzena edició marcada per la participació activa del públic, els espectacles inclusius i les propostes familiars. Al llarg de la setmana, el festival ha registrat l’assistència de 4.780 espectadors que han presenciat la vintena d’espectacles programats als carrers i places de la ciutat, la majoria gratuïts.

El públic del festival ha estat protagonista de diverses peces. És el cas de Danceok, una acció participativa que va tenir lloc dissabte a la nit a la Rambla, en què el públic va ballar i moure el cos al ritme marcat pels ballarins Laura Alcala Freudenthal i Pere Faura que van dirigir aquesta activitat que funciona com un karaoke col·lectiu, però, en lloc de cantar, convida el públic a ballar. També van poder expressar la seva creativitat les persones que van participar en la peça Subjecte.Verb.Predicat de Condegalí, B.L., un espectacle-taller per a tota la família que convida el públic a ballar per posar el cos en joc per apropar-se a l’ordre íntim d’una oració.

Un altre dels aspectes més ben valorats pel públic ha estat la distribució per primer cop de la Guia per a mirades còmplices i cossos curiosos, amb textos de l’artista Azucena Moya.

Impulsat per la cooperativa Agitart, el Figueres es Mou s’ha consolidat com un dels festivals de dansa més importants del país i programa actuacions de companyies nacionals, espanyoles i internacionals per mostrar la diversitat artística de la dansa d’arreu amb una oferta d’espectacles innovadors i sorprenents per a tota mena de públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.