Música

música

Les Colònies Musicals de Puigpardines celebren 20 anys

Es van cloure diumenge amb un concert protagonitzat pels inscrits d’aquest any i participants d’edicions anteriors convidats per a l’ocasió

Les Colònies Musicals de Puigpardines, organitzades en aquesta casa de colònies del municipi garrotxí de la Vall d’en Bas per l’Escola de Música de Palafrugell i l’Aula de Música Contrapunt de Malgrat de Mar, van celebrar diumenge l’edició del seu vintè aniversari, amb un concert especial de cloenda, després de vuit dies d’activitats. Una orquestra formada pels vint-i-quatre inscrits d’aquesta 20a edició, però també per antics participants de les colònies que van ser convidats a la celebració, va interpretar diverses composicions, entre les quals n’hi havia una d’inèdita que va ser creada expressament per a aquesta celebració. L’orquestra va estar dirigida per Enric Ferrer, codirector de l’Escola de Música de Palafrugell, que la nit abans havia obert la Cantada d’Havaneres de Calella amb Els Cremats, i entre els joves músics hi havia, com una instrumentista més, Rita Ferrer, fundadora i directora del centre palafrugellenc i ànima de les colònies.

Les Colònies Musicals de Puigpardines combinen activitats formatives relacionades amb l’orquestra i el cor, i la creació i la producció musical, amb jocs i excursions per gaudir de la natura de la Vall d’en Bas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia