Música

MÚSICA

Arcángel i Antonio Canales, primers artistes confirmats del festival FlamenGi

La 6a edició del festival flamenc gironí tindrà lloc del 8 al 29 de novembre, però Arcángel actuarà el 12 d’octubre a La Mercè com a prèvia del festival

La 6a edició del festival FlamenGi tindrà lloc del 8 al 29 de novembre a Girona i altres localitats com ara Banyoles, Figueres, la Bisbal d’Empordà i, com a novetat, Porqueres. Els primers artistes confirmats del festival són el cantaor Arcángel (Alosno, Huelva, 1977) i el bailaor Antonio Canales (Sevilla, 1961), acompanyat de la bailaora Karime Amaya i de diversos artistes catalans, dins del projecte Flamencs de la terra. Les entrades per aquests dos concerts sortiran a la venda demà a les 10 h a la web del festival.

Arcángel actuarà a la prèvia del festival, el 12 d’octubre a l’Auditori de la Mercè de Girona, on estarà acompanyat pel guitarrista Francis Gómez. Junts oferiran un recital clàssic amb una sèrie de diferents pals del flamenc enllaçats, com per exemple una versió d’un tiento de la Niña de los Peines.

Per altra banda, el bailaor de flamenc contemporani més important del moment, Antonio Canales, actuarà el 15 de novembre a l’Auditori de la Mercè, amb aforament per a només 250 persones. Canales tindrà com a convidada Karime Amaya, neboda néta de Carmen Amaya. Tots dos compartiran escenari amb els artistes catalans Joaquín El Duende, Juanjo de Nayeli, El Tuto i Joni Sánchez, en un espectacle titulat Flamencs de la terra. FlamenGi va néixer el 2019 als barris gironins per apropar el flamenc a un públic ampli i divers. El festival intenta visibilitzar la bellesa d’aquest art, combinant artistes flamencs catalans amb altres de prestigi nacional i internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia