Cinema

Rakuten TV

‘We all play’ aborda la inclusió de la comunitat LGBTQAI+ en l’esport

N’hi ha prou amb sentir els crits de “Gibraltar és espanyol” dels jugadors de la roja o trepitjar les grades de qualsevol camp de futbol per comprovar fins a quin punt l’esport ha esdevingut un territori franc per a excessos verbals, prejudicis de tota mena i ideologies reaccionàries. Un dels àmbits on queda més camí per recórrer en l’esport és el del respecte per les identitats sexuals. Aquest és el tema que posa al seu objectiu We all play , el documental sobre la inclusió de la comunitat LGBTQIA+ en l’esport que ha dirigit Pablo de la Chica, guanyador de tres premis Goya per curtmetratges de gèneres diferents: el documental Mama, la ficció Aunque es de noche i l’animat Blue & Malone Casos Imposibles.

We all play té el format de llargmetratge (97 minuts) i està protagonitzat per esportistes com ara Campbell Johnstone, jugador de rugbi dels All Blacks que va fer pública la seva homosexualitat; el patinador artístic Javier Raya; la portera de futbol de l’Atlètic de Madrid Lola Gallardo; l’atleta transgènere Valentina Petrillo, i altres membres de la comunitat LGBTQIA+. Tots ells revelen obertament les seves històries per inspirar un canvi inclusiu en l’esport i superar la discriminació. El documental està produït per Atlantika Films, hi participen RTVE i el diari As i forma part de la col·lecció Rakuten Originals. Està disponible de manera gratuïta des d’ahir a tot Europa per la plataforma Rakuten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia