Música

música

Els Concerts de Tornada s’amplien a sis municipis de la llera del Ter

El cicle, que durant set edicions s’havia fet a Bordils, tindrà lloc també a Flaçà, Juià, Medinyà, Madremanya i Sant Joan de Mollet, del 14 d’agost al 21 de setembre

El cicle Concerts de Tornada, que durant set edicions s’ha celebrat en la recta final de l’estiu a la plaça de l’Església de Bordils, s’ha ampliat aquest any a cinc municipis més de la llera del Ter: Flaçà, Juià, Medinyà, Madremanya i Sant Joan de Mollet. El cicle, que s’ha presentat avui, tindrà lloc del 14 d’agost al 21 de setembre, ha programat un concert a cada municipi, excepte Bordils, on se’n faran dos. Tots són gratuïts.

El concert inaugural tindrà lloc el 14 d’agost a Medinyà i anirà a càrrec de Mar Pujol. El 29 d’agost actuarà a Bordils el valencià Borja Penalba. Ferran Palau oferirà un concert acústic a Flaçà el 6 de setembre, i Joanjo Bosk serà el protagonista del concert de la Diada a Bordils. Per al segon cap de setmana de setembre quedaran les actuacions del duet Alosa a Sant Joan de Mollet i de Gemma Humet a Madremanya. Xarim Aresté clourà aquesta 8a edició ampliada dels Concerts de Tornada, el 21 de setembre a Juià.

El cicle està organitzat per la promotora gironina La Tornada, amb la col·laboració dels sis ajuntaments participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.