Música

música

Vidreres proposa tres dies de jazz de proximitat a la fresca

L’Ajuntament de Vidreres organitza la 9a edició del Festival de Jazz a la Fresca, que tindrà lloc entre avui i diumenge vinent a la plaça 1 d’Octubre –popularment coneguda com a pati de Can Xiberta– amb entrada gratuïta. El festival, que tradicionalment es feia a final d’agost, s’ha avançat per distanciar-lo de les activitats de la festa major i reforçar la seva pròpia identitat dins l’oferta cultural estiuenca de la localitat selvatana.

El festival, que aposta sobretot pel jazz “de casa” o de “km 0”, començarà avui (21 h) amb les actuacions del quartet de la saxofonista i cantant Maria Cruz i el Guillermo Calliero Quartet amb la cantant Sandra Klap.

Demà, la música en directe continuarà també a partir de les 21 h, en aquest recinte per a uns 500 espectadors, amb les actuacions de la formació Equinox Quartet i de Susanna del Saz i Nito Figueras Trio, amb el saxofonista Jordi Paulí.

Diumenge, el Festival de Jazz a la Fresca es tancarà, a les 19.30 h, amb Els colors de Duke Ellington, un espectacle musical i teatral en què l’actor Marcel Tomàs se suma a una banda d’excel·lents músics per fer viatjar el públic, amb molt d’humor, al glamur de l’edat daurada del jazz clàssic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia