Cinema

Cinema

El cinema Truffaut renova la seva identitat visual corporativa

El cicle de reposicions d’estiu arrenca divendres amb ‘Desconocidos’

Després de vint-i-quatre anys, el Cinema Truffaut estrena nova imatge corporativa. El Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona, entitat que gestiona el cinema municipal, presenta el nou logotip i identitat visual corporativa, que respon a una necessitat de renovació i modernització de la imatge pública de l’entitat.

El nou logotip, creat pel dissenyador gironí Àngel del Pozo, és més modern i estilitzat que l’anterior, i s’inspira en la signatura del cineasta François Truffaut, el director francès de la Nouvelle Vague que dona nom al cinema. La nova imatge corporativa vol subratllar el compromís del cinema d’oferir al seu públic les millors pel·lícules d’autor, refermant una clara vocació de defensa del cinema com a fet cultural.

Aquesta nova línia corporativa substituirà l’anterior en les properes setmanes, renovant tots els elements de difusió i comunicació que elabora el cinema municipal. Així mateix, aprofitant aquest nou logotip i per donar-lo a conèixer, el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona llençarà tota una sèrie de productes de marxandatge (samarretes, bosses, tasses, clauers...) creats a partir del nou logotip i que estaran a l’abast del seu públic a base de promocions i sortejos, sempre de caràcter gratuït.

D’altra banda, i com ha estat tradicional cada any al llarg del mes d’agost, el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona renova la seva col·laboració amb el GEiEG per oferir quatre reposicions de pel·lícules ja estrenades a Girona durant el 2024 i a les que es dona una nova oportunitat de poder gaudir-les en v.o. subtitulada al cinema Truffaut.

Del 2 al 8 d’agost es projectarà Desconocidos (All of us strangers), d’Andrew Haigh i amb Andrew Scott i Paul Mescal com a protagonistes. A continuació, del 9 al 15 d’agost, es farà Ferrari, de Michael Mann, amb Adam Driver i Penélope Cruz. Sala de profesores, de l’alemany Ilker Çatak prendrà el relleu del 16 al 22 d’agost, i La casa, d’Álex Montoya, amb David Verdaguer entre els protagonistes, clourà el cicle de reposicions d’estiu del 23 al 29 d’agost.

Tot això mentre la segona sala del cinema Truffaut continua tancada per uns dies més a l’espera d’una reforma que millorarà la visibilitat i el confort dels espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia