Música

Música

Sílvia Pérez Cruz canvia la data d’un concert a Girona pels Latin Grammy

La cantant palafrugellenca actuarà el 8 de novembre en comptes de la nit del 13

El festival Temporada Alta havia programat un doble concert de Sílvia Pérez Cruz pel 12 i 13 de novembre, però la nominació als Latin Grammy ha obligat a canviar la data. Finalment, se celebrarà un primer concert el 8 de novembre i es mantindrà el del 12 de novembre.

Les entrades ja adquirides pel dia 13 es podran utilitzar igualment sense necessitat de fer cap gestió tot i el canvi de data. En cas de no poder assistir-hi, es podrà sol·licitar el retorn del seu cost escrivint a [email protected]. Aquesta circumstància no afectarà el concert del 12 de novembre, que es realitzarà amb normalitat.

La catalana assistirà a la gala, que té lloc a Miami, per la seva primera nominació als Latin Grammy, concretament en la categoria de millor cançó de l’any pel seu tema 313, que interpreta al costat de Residente i Penélope Cruz.

A Temporada Alta la palafrugellenca oferirà un concert amb el guitarrista tucumà d’origen sirià Juan Falú, una de les figures amb més prestigi del folklore argentí. Aquesta és la cinquena vegada que l’artista catalana actua al festival en una clara demostració del seu llenguatge musical, que veu de la cançó popular ibèrica i llatinoamèricana, de la música clàssica, del flamenc i del jazz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia