cultura

El 9 d'octubre a Banyeres de Mariola inclou la inauguració d'un nou tram de la Ruta dels Molins

La lectura del Manifest Institucional desapareix del programa degut a les divergències del Bloc

La celebració de la festivitat del 9 d'octubre inclou la inauguració d'un nou tram de la Ruta dels Molins entre els molins Sol i Ombria amb la millora del traçat de la senda i la col·locació de passarel·les en els llocs de més difícil accessibilitat, segons ha comentat l'alcalde Antonio Belda.

Els actes de la festivitat autonòmica s'inicien a les 8 del matí amb una excursió que partirà des de la Plaça Major i recorrerà els trams habilitats de la Ruta dels Molins per a finalitzar en la zona d'acampada del molí l'Ombria amb l'oferiment d'un esmorzar típic de coques.

A les 19 hores tindrà lloc la Dansà en la Plaça Major, que comptarà amb la col·laboració del grup Aires de Mariola, estant oberta la participació a totes les persones que ho desitgen. A continuació, en el Teatre Principal, s'oferirà un concert extraordinari a càrrec de l'Agrupació Musical La Nova amb la inclusió en el programa de melodies d'acord amb la festivitat.

Cal assenyalar que en esta edició tampoc es realitzarà la lectura del manifest institucional després que el representant del Bloc discrepara l'any passat respecte a la forma unilateral d'elaborar la redacció del document per part de l'equip de govern del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.