cultura

Un professor d'Ontinyent tira endavant l'edició d'un llibre de versos

Es tracta del professor Ximo Urenya, que ha decidit tirar endavant amb la publicació del poemari de David Mira, un autor que fa servir els versos com a sal que multiplica el desfici, l'angoixa, el desassossec, que aviva la cremor de la plaga.

L'autor de la garbera de textos que inclou aquest poemari, pensa i afirma que va escriure açò desteixint la memòria en un punt de la seua vida, amb la convicció de fer-ho servir com una mena de teràpia de xoc i, així, va transcriure després les ratlles desmadeixades, que ajudarà a llegir l'oralitat trascolada des de la ment al paper.

Desteixida memòria és un llibre homenatge a Coral Romput de Vicent Andrés Estellés, escoltat i sentit a través de la veu d'Ovidi Montllor i la música de Toti Soler. De fet, les primeres pàgines de l'obra, reprodueixen un poema d'Estellés i un altre de Maria Mercé Marçal, que deixen a les clares per on ha de caminar la proposta poètica de l'autor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.