cultura

L'Inquiet transforma Picassent en el Hollywood de l'Horta

El festival escalfa motors amb la secció universitària A Corre-Cuita

L'Inquiet ha posat en marxa, per quart any consecutiu, la seua secció més innovadora i atrevida, A corre-cuita, que reunirà 200 universitaris a Picassent amb la missió de realitzar un curtmetratge en quinze dies, fet que converteix aquesta població en un gran plató cinematogràfic.

El lema que hauran de seguir els participants d'enguany és El pròxim destí... i les obres que realitzen passaran a formar part del festival on competiran per diferents premis. El curtmetratge guanyador serà premiat amb 1.000 euros i 40 hores d'assistència tècnica a les instal·lacions de la SGAE valorades en 4.000 euros. Els guanyadors del segon i el tercer premi tindran la possibilitat de realitzar un curs de formació de la SGAE.

L'organització de l'únic festival de cinema en valencià, l'Inquiet, promou aquest concurs amb la intenció de fomentar la creació d'audiovisuals en valencià i possibilitar un trampolí per a joves creadors que estan començant i no disposen dels mitjans necessaris per a dur a terme els seus projectes.

L'Inquiet celebrarà la seua sisena edició del 17 al 27 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.