cultura

Josep Almeria reivindica 15,7 milions d'euros per a les societats musicals

Vora 1500 músics de la Vall d'Albaida desfilen pels carrers d'Ontinyent amb motiu de la 42 assemblea general de la Federació

Josep Francesc Almeria ha reivindicat la proposta de finançament de 15,7 milions d'euros per al col·lectiu de societats de bandes de música del País Valencià, amb motiu de la celebració de l'assemblea general que té lloc durant aquest cap de setmana a Ontinyent.

El president ha explicat detingudament el procés viscut per la Federació, des que la Generalitat va anunciar el retall pressupostari a les societats musicals, fins la consecució d'un acord amb el govern autonòmic el passat 24 de setembre.

Una vegada aprovat l'informe econòmic i el de gestió de la junta directiva, han estat lliurades les medalles a les societats musicals que han complit entre 50 i 150 anys d'existència. La jornada de dissabte conclou amb una desfilada pels carrers d'Ontinyent, de vora 1.500 músics de 29 societats musicals de la comarca de la Vall d'Albaida, amb motiu de la celebració d'aquesta assemblea anual.

Per a diumenge 7 de novembre està previst el debat sobre la continuïtat de l'actual president per ala propers quatre anys, tema aquest que no ha de suposar cap daltabaix, en encapçalar l'única candidatura presentada per al nou mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.