cultura

Fronteres i filosofia, al Museu d'Art Modern de Ceret

Dins el marc de l'exposició de Patrick Loste ‘Cave Canem', dedicada al tema de la frontera, s'organitza a Ceret un col·loqui internacional amb participants d'Europa i Amèrica

El col·loqui internacional Fronteres i filosofia, amb participants d'Europa i Amèrica, tindrà lloc a l'auditori del Museu d'Art Modern de Ceret els 25, 26 i 27 de març dins el marc de l'exposició Cave canem de Patrick Loste al museu de Ceret, dedicat al tema de la frontera.

Per a l'organització del col·loqui, han col·laborat amb el museu de Ceret el Departament de Filosofia de la Universitat París 8 i el Laboratori d'Estudis i Recerques sobre les Lògiques Contemporànies de la Filosofia..

Hi participaran representants de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universidad Nacional de Cuyo de Mendoza, a l'Argentina, la Universitat Catòlica de Valparaíso i la Universitat de Santiago de Xile i l'École des Hautes Études en Sciences Sociales de París.

L'assistència és gratuïta, però cal reservar al telèfon 0468872776 o a l'adreça [email protected]

Tota la informació i el programa detallat del col·loqui es pot consultar a www.musee-ceret.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.