cultura

Morella rep el Premi Patrimoni 2011 a Càceres

L'alcalde reivindica la inversió en recuperació del patrimoni per tal de crear ocupació

Morella disposa des de dissabte 26 de novembre, el guardó que l'acredita com a la vila Patrimoni de la Humanitat destacada pel seu esforç en la recuperació i preservació dels atributs culturals i monumentals.

L'acte ha tingut lloc a Càceres, en el mateix dia en que la vila fa el 25è aniversari quer fou declarada Patrimoni de la Humanitat. El president de la Junta d'Extremadura ha estat l'encarregat de lliurar el guardó. També es trobaven presents l'alcalde de Segòvia i l'alcaldessa de la ciutat amfitriona.

Ximo Puig, alcalde de Morella, ha destacat al seu parlament d'agraïment, que patrimoni cultural i promoció econòmica són dues cares d'un únic projecte de desenvolupament que ajuda a acarar el principal problema de les ciutats de hui, l'ocupació. Però a més d'això, ha manifestat que la inversió en recuperació de patrimoni és una inversió.

Quan al guardó, Puig ha manifestat que es tracta d'un incentiu per continuar avançant des del camí recorregut i esperona per millorar la declaració per la Unesco de ciutat Patrimoni de la Humanitat i deixar a les generacions del futur una ciutat respectuosa i respectada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.