cultura

Picassent publica les bases dels premis Cristòfor Aguado

Es tracta d'una convocatòria per a treballs de caràcter literari i d'investigació referents a la comarca de l'Horta

Ja han eixit publicades les bases dels Premis Picassent, Cristòfor Aguado i Medina en les modalitats de Narrativa, Poesia, Portada i Investigació Local.

Es tracta d'uns premis dotats econòmicament amb 3.200 euros en què també es valorarà la temàtica local, i que a més hi haurà treballs al millor autor o autora veí/veïna de Picassent i que tinga una vessant relacionada amb el municipi.

Enguany es compleixen 35 anys d'estos Premis que continuen apostant per la investigació i la literatura en diferents modalitats. “Pensem que en Cultura i en les persones que la fan possible hem de mantindre l'aposta en la seua difusió”, afirma el regidor delegat, Jaume Sobrevela.

En totes les modalitats convocades es valorarà, davall estricte criteri d'objectivitat, la qualitat literària i/o artística dels treballs presentats, la documentació emprada, la investigació i la innovació creativa dels mateixos.

Els aspirants tindran temps fins al pròxim 1 de juliol per presentar els seus treballs i no podran optar aquells que ja hagen aconseguit algun premi en els darrers tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.