Cinema Estrena

BREUS. D'ESTRENA / B.S

Desayuno con diamantes
‘Breakfast at Tiffany's' Direcció: Blake Edwards Interpretació: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal Gènere: comèdia romàntica País: EUA, 1961
Reestrena en còpia restaurada del clàssic protagonitzat el 1961 per Audrey Hepburn i dirigit per Blake Edwards, en una adaptació lliure de la novel·la de Truman Capote.
El gran golpe
‘Dodookdeul' Direcció: Choi Dong-hoon. Interpretació: Kim Yun-seok, Gianna Jun, Simon Yam Gènere: acció, thriller País: Corea del Sud, 2012
Deu lladres de renom internacional ajunten esforços per fer un gran cop en un casino, però tots tenen plans diferents per al repartiment del botí. Es tracta del film més taquiller de la història de Corea del Sud.
Madres de mayo
‘El abismo… todavía estamos' Direcció: Pablo Yotich Interpretació: Juan Palomino, Alejandro Fiore, Agustina Posse Gènere: drama País: Argentina, 2011
Pares desapareguts, nens robats i militars sense escrúpols protagonitzen aquesta pel·lícula de denúncia sobre la dictadura argentina que parla també de la memòria genètica.
¿De qué va la vida?
Direcció: Ángel González i Hugo Burgos Gènere: documental País: Espanya, 2013
Personalitats de tot el món responen a preguntes filosòfiques com: Quin és l'origen del món? Ciència i fe són compatibles? Existeixen els miracles? Un film amb un discurs obertament religiós i cristià, com alguns dels testimonis que hi parlen.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.