cultura

Dimecres a la fresca amb teatre i música a Vilobí

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ho té tot a punt per a una nova edició d'Els dimecres a la fresca, que començarà demà al pati del teatre de Can Sagrera. L'àrea de Cultura ha preparat cinc actuacions, una per cada dimecres de juliol (del dies 2 al 30). La cantant Beth Rodergas estrenarà el cicle demà a la nit (a les 10 h) i l'actor Joan Pera el clourà el dia 30. És el setè any de la programació d'estiu al pati del teatre.

La regidora de Cultura de Vilobí, Mercè Sais (CiU), assenyala que l'equip de govern fa esforços perquè la gent del poble i dels voltants no hagi d'anar a veure Beth o Joan Pera a Barcelona. Tots els espectacles són a les deu de la nit al pati del teatre, on hi haurà capacitat màxima per a 400 persones. En cas de pluja, l'acte es farà dins el teatre, remodelat fa uns anys.

A Vilobí, Beth hi farà un concert acústic i presentarà el seu segon disc, Família, molt influït pel naixement de la seva filla, Lia. La cantant de Súria ja va actuar anys enrere a Vilobí d'Onyar.

Quatre obres

A banda del concert de la Beth, la resta d'espectacles seran teatrals. El dia 9, el Grup de Teatre de Sant Hilari presentarà Burundanga; el 16, el Grup de Teatre d'Arbúcies representarà Políticament incorrecte; i el dia 23, Nit de Monòlegs posarà en escena De què parlem les dones...? La cloenda la posarà Joan Pera el dimecres 30.

L'Ajuntament ofereix un abonament de 20 euros per als cinc dies d'espectacles. És un carnet que pot utilitzar més d'una persona. Les entrades i els abonaments es poden comprar, de manera anticipada, a l'ajuntament. A taquilla, les entrades valen entre els 8 i els 12 euros.

És el setè any del cicle Els dimecres a la fresca. En l'edició del 2013, Histèria Sagrada, amb Toni Albà i Fermí Fernandes, va ser la representació de més èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.