cultura

Blaumut presentarà el seu segon disc en el festival Strenes de Girona

El concert tindrà lloc el dia 11 d'abril a la sala gran de l'Auditori de Girona i les entrades ja són a la venda per internet

El grup Blaumut presentarà el seu segon disc el dissabte 11 d'abril a la sala gran de l'Auditori de Girona, en el marc de la programació del festival Strenes , la tercera edició del qual tindrà lloc del 10 al 26 d'abril, organitzada per Promo Arts Music. Aquest és el segon avançament de la programació de Strenes, després que s'anunciés que el concert inaugural del festival estarà protagonitzat per la Companyia Elèctrica Dharma, que obrirà a Girona la gira del seu quarantè aniversari, el divendres 10 d'abril al Teatre Municipal de Girona.

Blaumut té una relació molt especial amb el festival Strenes, en el qual ha actuat cada any des de la primera edició: el 2013 a la sala Tourmix, dins la secció de nous valors El que vindrà, quan el grup estava fent els primers concerts del seu disc de debut, El turista (Picap), convertit al cap de pocs mesos en tot un èxit gràcies a les cançons Pa amb oli i sal i Bicicletes. L'abril passat el grup va tornar a Strenes, amb un concert al Teatre Municipal. Actualment, Blaumut està enregistrant a Cervera el seu esperat segon disc, que està previst que es publiqui el març vinent. Les entrades per al concert de Blaumut ja són a la venda en el web de Strenes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia