cultura

recomanacions breus

El tochaco de Mr. Natural
Robert Crumb
Editorial: La Cúpula
Pàgines:254 b/n Preu: 22,50 euros
A la segona meitat dels seixanta, a l'època de l'esclat de la cultura underground, van aparèixer molts gurus, que alteraven el cervell dels seus seguidors tant com l'herba o l'LSD. Crumb, fixant-se en aquests personatges, va crear Mr. Natural, que segueix en forma com sempre.
LOSE
Michael DeForge
Editorial: DeHavilland
Pàgines: 152 b/n Preu: 17 euros
El canadenc Michael DeForge és un mestre de la candidesa malaltissa. Cossos que semblen innocents representacions, però que esdevenen un gore conceptual, que si bé no utilitza la sang, sí que opta per estranyes mutacions del cos que produeixen força neguiteig.
El Macanudazo VOl. 1-10
Liniés
Editorial: Reservoir Books
Pàgines: 1.056 color Preu: 39,90
L'argentí Liniés reuneix en un gran llibre els deu volums publicats de Macanudo, sèrie amb amplitud de personatges que tenen en comú una visió surrealista i capgirada de la realitat però que sovint pot ser força clarivident i assenyada.
Los tesoros de Snoopy
Nat Gertler
Editorial: Planeta Cómic
Pàgines: 176 color Preu: 38 euros
No es tracta d'una recopilació de tires de Charlie Brown, sinó d'un llibre centrat en el seu gos, que ha transcendit mundialment la sèrie Peanuts, on va néixer. Un llibre amb el qual es pot caure en l'error de regalar-lo a un infant. Es tracta més aviat d'una peça de col·leccionista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia