cultura

Roden un curtmetratge a Pineda sobre Serra i Moret i Sara Llorens

La productora local Montpalaufilms, amb el suport d'altres entitats de Pineda, ha començat un dels projectes més ambiciosos de la seva trajectòria: el rodatge d'un curtmetratge en blanc i negre sobre la vida d'un dels polítics amb més projecció que ha tingut Pineda de Mar, Manuel Serra i Moret, que va ser conseller de la Generalitat i president del Parlament català a l'exili després de ser alcalde del municipi altmaresmenc. Amb el nom de Major 57, la peça, dirigida per Raimon Miranda, recrea la trajectòria com a alcalde de Serra i Moret i la seva dona, la reconeguda folklorista Sara Llorens. “És un projecte molt pensant a partir del qual volem revalorar el llegat d'aquests dos personatges, que per a molts pinedencs encara són uns desconeguts”, precisa.

Els personatges principals recauen en actors amateurs com Andrés Martín i Verònica Rebollo i s'ha buscat la complicitat d'entitats i particulars de la població a l'hora de participar en la proposta cultural. L'objectiu és poder fer la presentació del curt durant la jornada d'inauguració del Festival Cinemart, també dedicat als curtmetratges, que tindrà lloc el mes de juny en una projecció oberta a la ciutadania.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia