cultura

cultura

MÚSICA

Hard Buds presenta el seu segon disc, ‘Thunderstorm'

El grup gironí de ‘hard rock' clàssic ofereix avui un concert gratuït al centre cívic de Santa Eugènia

Farà una dotzena de concerts per tota la península

  • Hard Buds: Mark Rulló, Txus Garcia, Robert Garcia i Álex Rocha MARTÍ COMA.
  • VÍDEO: .

El grup gironí de hard rock clàssic Hard Buds presentarà avui el seu segon disc, Thunderstorm, amb un concert gratuït al centre cívic de Santa Eugènia, Can Ninetes (21.30 h), que té el suport de l'associació de motoristes Dimonis de Santa Eugènia. Serà el tret de sortida per a una llarga gira promocional que, de moment, ja inclou una dotzena de concerts fins a final d'any a diferents punts de l'Estat espanyol, com ara Barcelona –on actuaran a la sala Monasterio el 17 de juny i a Rocksound el 2 de desembre–, Madrid –Gruta 77, el 15 de setembre–, Reus, Terrassa, Lleida, Terol, Castelló de la Plana, Barakaldo i Saragossa. A les comarques gironines, Hard Buds també tocarà al Pinxorockibirra de Salitja, el 13 d'agost, i a La Mirona de Salt, el 18 de novembre.

Nascut a final del 2010, Hard Buds és un grup format per Álex Rocha (baix), Mark Rulló (bateria), Robert Garcia (guitarra i veu) i Txus Garcia (guitarra). La seva fórmula –“guitarres contundents i tornades melòdiques pensades per al directe”– està directament influenciada per grups clàssics com ara Black Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC i Motörhead, però també per Guns N' Roses, Velvet Revolver, Bullet, Airbourne, Bonafide i un llarg etcètera de bandes més recents. El resultat és “una banda de les d'abans, que es caracteritza principalment per la seva potent posada en escena, natural i propera al públic”.

Després de debutar el 2012 amb Play or die, Hard Buds va oferir més d'un centenar d'actuacions en sales i festivals de tota la península i l'Estat francès. El grup ha compartit escenari amb Bonafide, Sister Sin, Thunder Mother, The Maddigans, Blind Architect, Dobermann i Barón Rojo.

Thunderstorm, un disc autoeditat i finançat en part amb una campanya de micromecenatge mitjançant Verkami, inclou onze cançons, entre les quals hi ha el primer single i videoclip It's rock and roll. El disc es va enregistrar als estudis Ground de Cornellà del Terri i es va masteritzar als estudis suecs Lemon Recording.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia