Economia

Economia

Els llençols i coixineres BSensible ja es venen a 50 països d'arreu del món

Bedding Industrial Begudà fabrica 3.000 unitats diàries i té una facturació de dotze milions

Actuen com a protectors del matalàs i el coixí i són 100% naturals

Els llençols de sota i coixineres BSensible de l'empresa Bedding Industrial Begudà, de Sant Joan les Fonts, es venen ja a 50 països, principalment europeus però també als Estats Units, amb un volum d'exportació global del 80%. Actualment estan treballant nous mercats “tant al continent asiàtic com a l'Amèrica Central i Sud-amèrica”.

Tant els llençols com les coixineres actuen com a protectors, són cent per cent naturals i tenen un efecte cosmètic. “Així, una sola peça té una doble funció i dóna resposta a les necessitats dels clients, que cada vegada són més exigents pel que fa al descans”, explica el director comercial de BSensible, Isaac Farjas, que assegura que per això utilitzen “materials personalitzats, adaptables i innovadors”. Farjas assegura que els productes de BSensible “actuen com una segona pell” ja que el seu component principal és el Tencel (la fibra de l'eucaliptus), que ofereix un tacte agradable i suau. És, a més, un material bielàstic que s'adapta completament, “fet que permet gaudir de les propietats i el confort del matalàs i del coixí”. Però, alhora, són materials impermeables gràcies “a una membrana de poliuretà que es lamina en el teixit i que és totalment imperceptible”.

A tot això s'hi afegeix que els llençols i les coixineres BSensible tenen un efecte cosmètic que permet i accelera la regeneració de la pell –és ideal per a persones amb pell sensible o amb malalties com ara la psoriasis o dermatitis–, redueix les males olors i, a més, és un producte termoregulador ja que a l'hivern dóna sensació de calidesa i a l'estiu de frescor. “Tots suem i la porqueria va a parar al matalàs. L'única manera de mantenir el matalàs net és posar-hi un protector”, manté Farjas, que assegura que totes les qualitats dels llençols i coixineres són permanents i no es deterioren amb les rentades.

Els productes BSensible es poden trobar en disset colors diferents, “colors que es canvien cada dos o tres anys”. L'empresa fabrica diàriament unes 3.000 unitats i ven directament a les botigues, “sense passar per distribuïdores”.

30 anys d'experiència

Bedding Industrial Begudà forma part del grup Mitsa (Manufactures Industrials de Tortellà SA). Té més de trenta anys d'experiència en el sector de la fabricació de teixits tècnics per a la protecció de matalassos i coixins i es va crear per fer “teixit en rulls”. No va ser fins fa vuit anys que van néixer els productes BSensible “gràcies a la feina feta pel departament de recerca i innovació i a la col·laboració amb empreses com Smartfiber d'Alemanya i Lenzing d'Àustria”. El grup té 70 treballadors –35 són de Bedding Industrial Begudà– i una facturació de dotze milions d'euros, i una previsió de creixement d'un 15% per aquest any.

L'empresa ha ampliat recentment la nau, per poder-hi instal·lar una nova línia de producció.

LA XIFRA

80%
de la producció
de BSensible va destinada a exportació. La resta es ven a Catalunya i a l'Estat espanyol.

LA FRASE

Són agradables i suaus al tacte, ideals per a persones amb pell sensible i redueixen les males olors
Isaac Farjas
Director comercial de Bedding Industrial Begudà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia