Economia

El director general de «la Caixa» assegura que l'operació és «excel·lent» per a les comarques gironines

El director general de «la Caixa», Joan Maria Nin, va afirmar ahir que la fusió amb Caixa Girona serà una notícia «excel·lent» per a les comarques gironines, tant per als clients particulars, com les empreses i les institucions del territori. Nin va assegurar, però, que encara «no hi ha cap operació signada ni tancada» i que fins al moment les dues entitats només han «iniciat converses». Tanmateix, creu que si l'operació prospera serà una «bona notícia» per a Catalunya. «Quedarà una xarxa d'oficines extraordinàriament bona i positiva», hi afegia abans d'intervenir ahir al matí en un debat en el marc de la XXVI Reunió del Cercle d'Economia a Sitges. El director general de «la Caixa» va insistir que tot queda en espera de la decisió del consell d'administració de l'entitat gironina, tot i que va reconèixer que ja hi ha terminis fixats per a la operació,

Per part seva, El president d'Unnim, Salvador Soley, considera una llàstima» la decisió de Caixa Girona d'obrir converses per fusionar-se amb «la Caixa». «Em sap greu com ha quedat el panorama català i és una llàstima perquè hauríem pogut crear una gran caixa de caixes comarcals», va dir. Caixa Girona va rebutjar fusionar-se amb les caixes que finalment han configurat Unnim: Caixa Sabadell, Caixa Terrassa i Caixa Manlleu. «El nostre projecte és un bon projecte, està més avançat i no s'acaba d'entendre el que ha passat», assenyalava ahir Salvador Soley, també al Cercle d'Economia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.