Economia

L’exdiputat Jordi Casas substitueix Antoni Monés al patronat de la fundació per la Indústria de Sabadell

L’exdiputat i exsenador Jordi Casas ha estat nomenat president del patronat de la Fundació per la Indústria, institució creada l’any 2000 com a hereva del Gremi de Fabricants de Sabadell i de la que ja en va se assessor durant 15 anys. D’aquesta manera substitueix a Antoni Monés a la presidència. També s’ha renovat la resta dels 14 càrrecs que formen el patronat amb l’objectiu de “donar un nou impuls als interessos de la indústria en general, i de la indústria tèxtil en particular, a partir de l’ampliació de l’activitat de l’entitat”, asseguren en un comunicat. La renovació es completa amb la incorporació de Miquel Nadal, director general del Cercle d’Economia, i Jordi Alberich, actual president de M&A Fusiones y Adquisiciones.

Casas, que ha re presentat el gremi tèxtil industrial en organitzacions com la CEOE i Foment del Treball Nacional –n’és el director del gabinet de Presidència–, ha explicat que un dels objectius és “posar en valor el sector industrial català com a principal motor de creació d’ocupació estable i de qualitat i esdevenint un factor d’estabilitat en l’economia productiva”. Un dels reptes del patronat és acompanyar les empreses en la transició cap a la digitalització i en la millora de les seves polítiques de sostenibilitat per contribuir a que el teixit industrial del país “sigui sòlid, sostenible i competitiu”, ha assegurat el nou president.

L’obra de govern de la fundació s’estructurarà en sis punts: la defensa i promoció dels interessos de la Industria i de la indústria tèxtil; posar en relleu el paper clau de la indústria pel desenvolupament econòmic; promoure el paper social de l’empresa; consolidar l’activitat amb l’impuls de la digitalització, la innovació i la sostenibilitat; ampliar l’impacte de l’activitat de la Fundació a tot el territori català i espanyol; i donar continuïtat el perfil acadèmic de l’associació a través de la publicació d’estudis i ampliant el programa d’esdeveniments i jornades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.