Economia

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

Figueres tornarà a celebrar, del 9 al 22 de setembre, la campanya gastronòmica Enfiga’t per posar en valor la figa i la cuina de l’Alt Empordà. Hi participaran una vintena de restaurants figuerencs i de la resta de la comarca que oferiran tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Comerç Figueres Associació i el col·lectiu La Cuina del Vent –amb el suport de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà-, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres.

La figa és un fruit de temporada de juliol a octubre i té una rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural amb Figueres i l’Alt Empordà. La finalitat d’aquesta acció conjunta és la de promocionar la gastronomia de l’Empordà i de la ciutat a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants, i incentivar la resta d’activitats implicades en el territori.

La proposta a oferir és lliure per part de cada establiment, tant en preu com en format, tot i que és indispensable que la figa sigui protagonista en cadascuna de les propostes que es presentin. Els restaurants que ja han confirmat la seva participació són: La Taverna del Barri Vell, Can Jeroni, El Pelegrí (Hotel Pirineos), Sentits Gastrobar, Tony’s Figueres, Txot’s, Dynamic, Càlid Cafè, Granada Vins, Sumac, Amiel&Molins i Restaurant Camping Masnou by Pep Amiel, Falconera, Orígens i El Portal de Bàscara. És previst que en els propers dies se n’hi afegeixin més –la informació s’actualitzarà al web www.comercfigueres.com .

Showcooking

El dissabte 14 de setembre (11 h) hi haurà un showcooking a la plaça Catalunya de la mà del col·lectiu gastronòmic de La Cuina del Vent, el grup de professionals i establiments gastronòmics que tenen per objectiu promocionar la terra, la cuina, la cultura i la tradició de l’Empordà, amb la participació d’un establiment associat a Comerç Figueres Associació.L’Enfiga’t se celebra per segon any seguit i recupera la campanya Menja’t la Figa que s’havia iniciat el 2006.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

El banc BBVA participa a la Barcelona KDD, la principal conferencia internacional de científics de dades

Barcelona

Una vintena de restaurants participaran a l’Enfiga’t durant aquest setembre

FIGUERES
economia

La collita de sal del delta de l’Ebre es preveu “molt bona”

La Ràpita
ECONOMIA

Barcelona va superar l’ 1,9 milions de creueristes entre gener i juliol

Barcelona

Set petits productors d’ous ecològics creen la cooperativa La Dotzena

GIRONA

Creixen les iniciatives per fer escalar l’economia als Pallars

Barcelona
Daniel Altimiras
President del centre tecnològic Eurecat

“La pime té encara molt recorregut a fer en R+D+I”

Barcelona

Arquia tindrà aviat la seva versió en banca digital

Barcelona
Agricultura

Arrenca la collita d’ametlla a Lleida amb bona previsió als camps de regadiu

Sarroca de Lleida