Economia

Expofinques presenta concurs de creditors amb un passiu de 23 milions

Crisi immobiliària

La xarxa d'intermediaris de pisos Expofinques, fundada per José Antonio Galdeano, ha presentat concurs de creditors –l'equivalent a l'antiga suspensió de pagaments– als jutjats de Barcelona amb un passiu de 23 milions d'euros.
Expofinques no va poder renegociar amb la banca un crèdit de 10 milions d'euros i es va veure incapaç de seguir atenent els seus pagaments, segons informa avui La Vanguardia.

En els últims temps, Expofinques havia intentat adaptar-se al gir del mercat tancant oficines, moltes d'elles franquiciades, i en un any havia passat de 159 a només 72 punts de venda.

De fet, l'ajust havia començat abans, ja que, en el moment àlgid de l'empresa, a finals del 2006, havia arribat a tenir més de 300 oficines, amb les quals va intermediar en la venda de 4.000 pisos de segona mà per valor de 820 milions.

El concurs de creditors es va presentar a final de la setmana passada i encara no ha estat acceptat a tràmit pels jutjats del mercantil de Barcelona.

Expofinques s'havia estès sobretot per Barcelona i Madrid, però també estava present en altres comunitats, com és el cas de Múrcia, València, Balears, Aragó, Canàries, Andalusia, Galícia i Castella-la Manxa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.