Economia

El Bloc de Dénia insta l'equip de govern a refer els pressupostos

Els nacionalistes opinen que es tracta d'unes previsions irreals i farcides d'inversions innecessàries

Es denuncia també la manca de diàleg amb l'oposició per millorar-los

Hui divendres 8 de juliol s'ha convocat un ple extraordinari en el qual es votarà l'aprovació definitiva dels Pressupostos de 2011 que s'arrosseguen des que el passat 22 de desembre de 2010 s'aprovaren de manera provisional. Davant l'anunci d'aquest punt, el portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, insta a l'equip de govern a oblidar-se'n d'aquests pressupostos i presentar-ne uns de nous, ja que, tal i com s'havia dit ja al respecte d'aquestes previsions, considera que són irreals i que estan plens d'inversions innecessàries.

A més a més, el BLOC vol denunciar la falta de diàleg que l'equip de govern té amb els partits de l'oposició, que a hores d'ara encara estan esperant que els criden a debatre les al·legacions presentades al respecte i que el regidor d'Hisenda, Vicent Chelet, ha descartat de ple. Josep Crespo, a més a més, vol oferir-li a aquest mateix edil la possibilitat de què els regidors de l'oposició participen en el pla d'austeritat que té previst.

Aquesta mateixa setmana en la comissió informativa d'Hisenda s'ha comunicat als regidors que cap de les al·legacions presentades per l'oposició i per alguns particulars ha estat acceptada i que es portaran al plenari els pressupostos tal i com es van presentar, de manera precipitada, el passat mes de desembre, sense cap mena de modificació.

Tal i com es va fer saber en el seu moment el BLOC opina que uns pressupostos ajustats a la realitat actual haurien de tindre uns ingressos reals i no tan optimistes com es que es proposen, caldria anular tota mena d'inversions innecessàries i centrar-se en allò més imprescindible i necessari. Per tot això, el BLOC considera que s'hauria de reduir molt significativament l'apartat d'ingressos, perquè hi ha inversions innecessàries i ingressos impossibles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.