Economia

Tavernes habilita 6000 euros en ajudes a l'activitat comercial en valencià

Es cerca la valencianització del comerç i dels botiguers locals

La regidoria de Promoció Lingüística continua subvencionant les activitats relacionades amb el foment del valencià. L'import destinat a les ajudes a l'activitat comercial local d'enguany, s'amplia fins a 6.000 euros, 1.000 més que en l'exercici anterior.

Poden acollir-se a estes ajudes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals del terme de Tavernes de la Valldigna, des d'ara mateix i fins al mes de setembre, amb l'única condició d'estar al corrent de les seues obligacions fiscals, de seguretat social i amb l'Ajuntament.

Les ajudes que es subvencionen són retolació exterior, interior o de vehicles, la creació de pàgines web, la publicitat de cartells, fullets, tríptics, a més de la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació, el material d'embalatge, bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d'embalar, etc.

Les sol·licituds s'atenen per orde de presentació fins a esgotar la quantitat assignada de la partida pressupostària corresponent.

Només és pot concedir una ajuda per beneficiari i any, encara que es pot demanar l'ajuda per més d'un element tenint en compte sempre les quanties màximes. L'Ajuntament farà dos pagaments, un primer per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny, i un altre per a les justificades fins al 31 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.