Economia

empreses

Surt al mercat una targeta per a aparells mòbils

L'empresa Akrocard presenta la Safe Keeper Card Mobile

L'empresa Akrocard va presentar ahir la Safe Keeper Card Mobile, una targeta intel·ligent sense contacte que permet a l'usuari emmagatzemar informació encriptada i accedir-hi amb el seu telèfon intel·ligent o tauleta amb sistema Android. L'aplicació s'activa automàticament acostant la Safe Keeper Card Mobile a un dispositiu mòbil amb sistema Android i demana a l'usuari el seu codi PIN personal per permetre-li l'accés a les seves dades privades o als seus llocs segurs. Per exemple, la targeta guarda números PIN, calus o registres com ara codis d'alarma, combinacions de portes protegides, de caixes fortes, PIN de targetes bancàries. També permet guardar registres associats, per exemple, a l'àrea privada de banca en línia o a xarxes socials, entre d'altres.

Akrocard està en negociacions amb les principals operadores de telefonia mòbil per a la venda de la Safe Keeper Card Mobile a través de les xarxes de distribució i es pot adquirir a la botiga en línia www.onedirect.es. L'empresa, amb seu a Vall-llobrega, té diversos productes que ofereix als seus clients, que són ajuntaments, entitats i cadenes hoteleres, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.